Miranda Bosters-Boogaart,  Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut    06-28877346

Over mij

Uw gezondheid is uw belangrijkste bezit.

In 2010 ben ik mijn eigen praktijk als natuurgeneeskundig therapeut gestart.  Na de  HBO opleidingen medische basiskennis en voedingsdeskundige heb ik de volgende specialisaties behaald:  Orthomoleculaire geneeskunde, Electro Acupuntuur, OligoScan, Celzouten therapie, Body detox(elektrolyse), andullatietherapie.     

Mijn doelstelling dat voorkomen beter is dan genezen weet iedereen. Merkwaardig genoeg wordt dit devies wanneer het om het eigen lichaam gaat vaak vergeten.

Maar wie zonder mankeren oud wil worden en tot op hoge leeftijd vitaal wil blijven, moet tijdig maatregelen treffen.

Velen studeerde ziekten, er zijn maar weinigen die GEZONDHEID hebben bestudeerd.

Vitaal blijven!
Tot je 40e levensjaar zorgt uw lichaam voor u. Vanaf je 40e levensjaar moet u voor uw lichaam gaan zorgen. Ik wil u stimuleren vitaal te blijven en het lichaam te optimaliseren.
Ik pretendeer niet het leven te kunnen verlengen; wel beoog ik de kwaliteit ervan zoveel mogelijk te verbeteren.

Door mijn opgedane kennis over de natuurwetten, verantwoorde voedselkeuze en voedselcombinaties, homeopatische, biochemische-en plantaardige geneesmiddelen, mentale en spirituele geneeswijzen als ook de mechanische therapie zoals bij massage en reflextherapie, streef ik naar de eliminatie van de oorzaken van uw problemen.

Samen met u het maximaal mogelijke gezondheidswinst behalen.

Waarderen van uw gezondheid door: Creeren van optimale conditie voor alle cellen in ons lichaam, door gezonde natuurlijke voeding eventueel aangevuld met supplementen

Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.

Omdat iedereen uniek is, is persoonlijk advies van groot belang! Het is nooit te laat om gezonder te leven!

 

Miranda Bosters-Boogaart, 2019

 

 

Ik heb het leukste vak van de wereld.
 
Ik help mensen op weg naar een betere gezondheid, voeding en leefstijl die bij hun past en waarmee ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Hierbij werk ik met speciale meetapparatuur zodat je precies kunt zien hoe het lichaam er voor staat.

Meten is weten.

Het is mijn passie om op deze manier mensen te helpen.

 

 

Miranda Bosters

Natuurgeneeskundig therapeut

 

Tijdens mijn Post-HBO geaccrediteerde registeropleiding tot

Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach

leerde ik Integraal werken:

 

ik begeleid cliënten  op zowel het fysieke vlak waar de symptomen van disbalans zich vaak als eerste manifesteren (voeding, beweging, ontspanning, gewichtsbeheersing), alsook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak en op het gebied van pro-activiteit (persoonlijk leiderschap).

 

Om duurzame en diepgaande resultaten te boeken zullen we niet alleen de gevolgen c.q. symptomen aan moeten pakken, maar juist aan de oorzaken van de disbalans moeten werken. Samen op zoek gaan naar alle puzzelstukjes die ervoor gaan zorgen dat u zich weer vitaal gaat voelen en zelf aan het stuur gaat staan van uw leven.

Mark academy
WordPress Lightbox