Miranda Bosters-Boogaart,  Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut    06-28877346

Iriscopie

Iriscopie,
maakt vage en onbekende klachten vaak zichtbaar.

Ogen zijn de spiegels van de ziel maar ook van ons lichaam.
Beschouw het als een postbus waarin je allerlei berichten over jezelf kunt lezen.

 

Iriscopie Bij Natuurlijk In Balans:

  • deskundig advies
  • natuurgeneeskundige methode
  • wetenschappelijke diagnostische methode
  • lichaamsfuncties/eventuele defecten kunnen opgespoord worden
  • vergoeding door de meeste zorgverzekeraars

Hoe Werkt Het

 Lichaamsfuncties en eventuele defecten

De werking, de defecten, de zwakheden van de organen en orgaansystemen kunnen in de iris worden waargenomen. Door bestudering van bepaalde tekens kan de iriscopist traceren welke organen niet goed (kunnen gaan)functioneren. Ook onregelmatigheden zoals minder goed functioneren, overbelasting, overproductie, een storing, ontsteking, zelfs als deze verschijnselen zich klinisch nog niet gemanifesteerd hebben, kunnen ze in de iris zichtbaar zijn. Iriscopie is dus feitelijk ook preventieve gezondheidszorg.

 Wat gebeurt er in de praktijk?

Na het opnemen van de persoonlijke gegevens (en evt. het opmeten van de bloeddruk) wordt via de iriscamera de iris bekeken en een aantal foto's gemaakt. Bij de vervolgafspraak bekijken en bespreken we samen de foto's en de mogelijkheden van behandeling of suggesties voor verwijzing, aanpassen van leefwijze, voeding of anderszins. Door het behalen van de HBO diploma's voedingsdeskundige, gewichtconsulent, andullatie therapeut, medische basiskennis, orthomoleculaire suppletie, homeopathie, schusller celzouten, en personal coaching kan ik u adviseren wat uw lichaam nodig heeft om weer in balans te komen. Elk therapeutisch advies zal persoonlijk en "op maat" gegeven worden. U krijgt het rapport mee naar huis zodat u het later nog eens rustig kunt doorlezen.

 Vergoeding door verzekeraars: 

Indien u aanvullend verzekerd bent kunt u bij de meeste verzekeraars een gehele of gedeeltelijke vergoeding krijgen voor de kosten van een consult (alternatieve geneeswijzen). Voor uw verzekering is het belangrijk dat uw therapeut aangesloten is bij een erkende beroepsorganisatie (ik ben aangesloten bij de BATC).

 

  Preventieve meerwaarde van iriscopie:

De preventieve waarde van de oogdiagnostiek is groot en vroegtijdig ernstige tot zeer ernstige aandoeningen kunnen worden voorkomen. Iriscopie is dus een duidelijke ondersteuning van gezondheidszorg. uitgangspunt: voorkomen is beter dan genezen.

 

 

 Wanneer bezoekt u een iriscopist?

U kunt bij mij langskomen als u klachten heeft. U kunt ook alleen komen om wat meer informatie te krijgen over waar uw sterke en zwakke kanten liggen, en ontdekken wat uw ogen u te vertellen hebben. (Ook als u wilt weten welke voedingssupplementen voor u het beste zijn.). En dan kunnen we, indien u dit wilt, overgaan tot een behandeling. Iedereen kan bij een iriscopist terecht. Verwijzing door een huisarts is niet noodzakelijk.

WordPress Lightbox